Protokol ke 10 Yahudi mengandungi 8 perkara


Protokol ke 10 Yahudi mengandungi 8 perkara…. 1.. Song.….Lagu-lagu yang menghiburkan….
Jika ada anak-anak yang tak tau mengucap..tetapi boleh menghafal lagu
Hindustan yang panjang berjela…Ada anak-anak yang tak hafal
Fatihah….tapi boleh mengingati lagu Siti Norhaliza yang panjangnya
berdepa depa…..berjaya sudah Yahudi….Hingga kita
terfikir…..bagaimana jadinya radio kalau tanpa lagu?
2. ..Sex…..Lagi satu kegilaan remaja dan yang tua…Sex dimana-
mana..di kaca tv, dalam filem, dalam iklan…babak sex amat
lumrah..kekadang adegan sex tak diperlukan, tetapi diselitkan jua
sehingga ada orang menonton filem hanya kerana ada adegan sex…filem
18SX amat laris berbanding filem U…VCD lucah mudah didapati…dan
harganya amat murah…Adakah filem yang tiada adegan sex? Lagi sekali
berjaya sungguh Yahudi laknatullah……
3. ..Smoke….Rokok..menjadi kegilaan para remaja…sehingga dikatakan
tidak modern jika tidak merokok…malah sekarang merokok menjadi
budaya bagi mana-mana perempuan yang kononnya mau di gelar “up to
date”..Dulu yang merokok ini golongan pelacur saja….ataupun penari
kabaret….
( aku tengok dari filem P Ramlee )….Syabas yahudi…berjaya lagi
kamu….

4. .Sport.…pelbagai jenis sukan di tonjolkan dan lelaki dengan
perempuan sama-sama berlumba mencari nama dalam sukan…hinggakan
sekarang bola sepak pun perempuan main juga…Bila bersukan, tutup
aurat mestilah jauh sekali, sembahyang pun banyak yang miss….bukan
yang bermain sahaja tak sembahyang…yang menonton pun tak sembahyang
juga….Kalau menonton dirumah…akan lambat sembahyang sebab takut
tak nampak macam mana masuk GOL….
Yahudi gol lagi……sampai ada ulamak kata…kerana sukan..sembahyang
boleh tangguh…Mashaallah,..

5. .. Fun…hiburan…dimana-mana kita dapat hiburan yang
melalaikan….Kalau kita lihat dalam 100 majalah..mungkin 99 adalah
majalah hiburan..termasuklah majalah mangga…yang menayangkan buah
mangga artis perempuan…. Kalau ada konsert….sanggup orang Islam
bertandang hingga menghabiskan banyak wang dan bila ke
konsert….pelbagai maksiat akan diselit masuk….
Yahudi terhibur lagi….

6…. Female….Perempuan…tawaran Yahudi yang amat
mengasyikkan..terutama dalam iklan..yang kadang-kadang tidak ada kena
mengena dengan perempuan… Kalau kita ke kedai bateri
kereta….dihadapan bateri terpampang gadis sunti separuh bogel
beraksi…apa kena mengena bateri kereta dengan perempuan?…kalau
iklan Modess…perempuan adalah patutnya…
Yahudi bersorak lagi…..

7…Fashion….Fesyen terutama perempuan yang bermacam-
macam..sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka dah tak menutup
aurat….Macam mana dikatakan bertutup aurat jika bertudung tetapi
berbaju ketat yang kekadang menampakkan pusat? Yang mewarnakan rambut
lagi teruklah…Buat apa bertudung kalau rambut diwarnakan….Bila
warnakan rambut..mestilah tidak bertudung sebab kalau
bertudung..bagaimana nak menayangkan warna rambut yang terkini
itu…Kalau dah rambut di warnakan…sembahyang pun tak sah…malah
mandi hadas pun tak sah sebab kebanyakan pewarna adalah kalis
air…itu tak kira yang cukur bulu kening lagi…
Yahudi ketawa lagi….Umat islam sudah jadi macam Yahudi….

8. .. Food..Makanan…lagi satu kegilaan Umat Islam terutama makanan
dari Barat termasukalah MC D, Kentucky, Pizza hut…dan seribu satu
macam lagi…Buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah di pandang
hina….masuk rumah pun setahun sekali bila bulan Ramadan…tapi
makanan Barat menjadi kebanggaan…Bila makanan datang dari
Barat..adakah kita yakin tentang halalnya? Contoh Kentucky..rempahnya
datang dari Amerika….siapa nak pergi check…halal ke tidak? Bila
makan benda haram, masakan iman menjadi mantap…
Maka lahirlah Umat Islam yang bukan perangai saja macam
yahudi…tetapi berfikiran pun macam yahudi…Nauzubillah…..Yahudi
makan Islam lagi…

Itu baru protokol yang ke 10……yang lain-lain entah macam-macam
lagi…. Wallahhualam…..

aku cinta Malaysia…..tapi lebih cintakan ALLAH……….. oleh itu,
jika berlaku pertembungan antara kepentingan manusia dengan
kepentingan Allah……DAHULUKAN KEPENTINGAN ALLAH….

Dipetik dari laman BICARASUFI.COM….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: